Omschrijving

Deze maisonnette met privé buitenruimte is gelegen aan een rustige binnentuin in hartje centrum en wordt gerenoveerd opgeleverd. In totaal zijn in dit complex 10 appartementen gesitueerd.

Indeling

Vanaf de winkelstraat bereikt u via een lange gang de ruime, gemeenschappelijke binnentuin. In deze gang bevindt zich tevens het trappenhuis met daarin de trap waarmee het appartement op de tweede verdieping wordt bereikt.
U komt binnen op de middelste verdieping van de woning. Op deze verdieping bevinden zich de keuken, het toilet, een berghok met de installaties en de woonkamer.
Als eerste bereikt u het toilet en de keuken. Beide ruimtes worden gerenoveerd aan u opgeleverd. De keuken wordt voorzien van een hoogglans keuken met inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, afzuigkap, kookplaat en koelkast. Het toilet wordt voorzien van een hangtoilet, fonteintje en tegels met een luxe uitstraling.
Verderop in de hal vindt u een ruime berging met genoeg ruimte voor opslag. Tevens vindt u hier de CV-ketel en een mechanische ventilatiebox.
Aan het einde van de hal kunt u de lichte woonkamer betreden welke uitkijkt op de gezellige en sfeervolle winkelstraat met kleine boetieks.

Middels een vaste trap kunt u de benedenverdieping bereiken. Hier zijn de slaapkamer, een hobby/werkkamer en de badkamer gesitueerd. De badkamer wordt, net als de keuken en het toilet, gerenoveerd aan u opgeleverd. Er wordt een glazen douchewand en deur, een badkamermeubel en een designradiator geplaatst. Verder wordt de badkamer afgewerkt met grote, luxe witte en antraciete tegels.

Via de vaste trap kunt u naar de bovenste verdieping van de woning, dit betreft een zolderverdieping. Deze verdieping biedt veel mogelijkheden, zo is er genoeg ruimte om deze verdieping te gebruiken als tweede slaapkamer en opslagruimte. Ook heeft u hier toegang tot het privé dakterras welke aan de achterzijde van dit complex gelegen is.

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling is aanwezig op de begane grond van dit complex.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

De verhuurdatum is afhankelijk van de renovatie en kan dus wijzigen.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Servicepakket (optioneel) €8,85

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 2e
Buitenruimte Privé dakterras (6 m2)
Woonoppervlakte 89 m2