Omschrijving

Deze fraaie woning met eigen buitenruimte is gelegen aan een rustige binnentuin in het hartje van de stad. In totaal zijn in dit complex 10 appartementen gesitueerd.
Vanaf de winkelstraat bereikt u via een gangetje het trappenhuis dat leidt naar de woning. Tevens bereikt u op die manier de ruime binnentuin waar u zich bevindt in een oase van rust.

Indeling

Via het trappenhuis en het eigen dakterras bereikt u het appartement. De ruim opgezette hal beschikt over een trapopgang, meterkast en toilet en geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van het complex gesitueerd, waardoor u uitzicht heeft over de gezellige winkelstraat met kleine boetieks en beschikt over een open keuken. De hoogglans witte keuken met composieten aanrechtblad is in 2018 gerenoveerd en voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, kookplaat, koel-vriescombinatie en afzuigkap.

Wanneer u middels de vaste trap op de bovengelegen verdieping bent aangekomen, heeft u toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer (+- 13m2) bevindt zich aan de voorzijde van het complex en de kleine slaapkamer (+- 7m2) aan de groene achterzijde. De badkamer is voorzien van een douchehoek en badkamermeubel.

Als laatste beschikt de woning nog over een zeer ruime, begaanbare zolder, een gemeenschappelijk tuin en fietsenberging.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De getoonde foto’s zijn van een vorige verhuring en kunnen op detail afwijken.
  • De jaarlijkse afrekening servicekosten wordt op dit moment opgesteld.  Dit betekent dat de servicekosten binnenkort hoogstwaarschijnlijk aangepast worden.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonette
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 12m2
Woonoppervlakte 81 m2