vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Grote Overstraat 23 B Deventer

Plas van Ten Winkel  | 93 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Grote Overstraat 23E (1)
Woonkamer
Grote slaapkamer
Slaapkamer
Grote Overstraat 23E (1)
Woonkamer
Grote slaapkamer
Slaapkamer
Plattegrond Grote Overstraat 23B

Omschrijving

Deze fraaie woning met eigen buitenruimte is gelegen aan een rustige binnentuin in het hartje van de stad. In totaal zijn in dit complex 10 appartementen gesitueerd.
Vanaf de winkelstraat bereikt u via een gangetje het trappenhuis dat leidt naar de woning. Tevens bereikt u op die manier de ruime binnentuin waar u zich bevindt in een oase van rust.

Indeling

Via een hekje en het bijbehorende dakterras bereikt u de voordeur van deze woning.
Beneden bevindt zich de woonkamer met een geheel gerenoveerde (open)keuken, welke voorzien is van inbouwapparatuur. In de hal bevindt zich het vernieuwde toilet, berging met meterkast en de trap naar boven.
Vanaf de overloop bereikt u de twee slaapkamers  van ca. 13m2 en 7m2. De grote slaapkamer ligt aan de straatkant en de kleine aan de achterzijde van dit complex. Tevens vindt u op deze verdieping de badkamer, welke vorig jaar gedeeltelijk vernieuwd is. Met een vaste trap kunt u vanuit de hal de ruime zolder betreden.

De vloer in de woning is gratis over te nemen (optioneel).

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling is aanwezig op de begane grond van dit complex.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonette
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras
Woonoppervlakte 81 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het complex waarin de woning zich bevindt ligt aan één van de mooiste straten van Deventer, met veel kleine boetiekjes en eetgelegenheden. Midden in het centrum, met de IJssel en station op loopafstand. Aan de achterzijde vindt u een rustige en groene binnentuin.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.