Omschrijving

Op de 1e etage ligt dit fraaie, speels ingerichte appartement met eigen dakterras. De woning is gelegen aan de achterzijde van het complex en kijkt uit over de Stadshof.

Indeling

Middels een voor de woning liggend eigen dakterras kunt u de woning betreden. Via de ruime hal heeft u toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer van 23 m2. In de woonkamer bevindt zich de deur naar de kleine slaapkamer, welke ook goed gebruikt kan worden als kantoor of logeerkamer. Aan het einde van de woonkamer bereikt u de halfopen hoekkeuken, welke gerenoveerd aan u opgeleverd wordt. Het betreft een hoogglans witte keuken met een zwart composieten aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.
Vanuit de keuken heeft u via de tweede hal toegang tot de berging met aansluitingen voor wasmachine en droger, de grote slaapkamer van 15 m2 en badkamer. De badkamer krijgt een upgrade en is dan voorzien van een douchehoek met glazen douchewand, thermostaatkranen, designradiator, badkamermeubel met twee lades en een grote spiegel.

Vanuit de woning is uitzicht op de binnentuin, waardoor u zich in een oase van rust bevindt, terwijl alle voorzieningen die de binnenstad te bieden heeft op loopafstand zijn.

Tot slot is op de begane grond een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig en achter het complex ligt de fraaie gemeenschappelijke binnentuin.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 15 m2
Woonoppervlakte 75 m2