vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Engestraat 13 D Deventer

Le Garage  | 103 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Engestraat
Balkon 3
balkon 1
Woonkamer 1
Woonkamer 2
Woonkamer schuifdeur
Woonkamer
Dak woonkamer
Keuken 1
Keuken
Hal
Slaapkamer
Slaapkamer 1
Slaapkamer 4
Badkamer
Toilet
Balkon
Trap
Uitzicht
Schuur
Engestraat
Balkon 3
balkon 1
Woonkamer 1
Woonkamer 2
Woonkamer schuifdeur
Woonkamer
Dak woonkamer
Keuken 1
Keuken
Hal
Slaapkamer
Slaapkamer 1
Slaapkamer 4
Badkamer
Toilet
Balkon
Trap
Uitzicht
Schuur
Plattegrond

Omschrijving

Dit luxe afgewerkte appartement met een eigen buitenruimte van 17 m2 is gelegen in het complex Le Garage aan de Engestraat, midden in de binnenstad van Deventer.

Indeling

Wanneer u het dakplein bereikt loopt u via de achterzijde van de bergingen en een trappetje naar het privé dakterras van dit appartement. Via het dakterras bereikt u de entree van de woning. In de hal bevindt zich het toilet en toegang tot de zeer riante woonkamer van 44 m2. In de woonkamer bevindt zich de keuken. De luxe afgewerkte keuken is open en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast met vrieslades, en combi-oven en een vaatwasser. Rechts in de woonkamer is de schuifpui die veel licht biedt en toegang geeft tot het eigen dakterras van 17 m2. Via het dakterras is de berging buiten toegankelijk. Vanuit de woonkamer bereikt men de gang evenals de inpandige berging met opstelruimte voor een wasmachine en condensdroger. Via de gang is er toegang tot beide slaapkamers, extra bergkamer, zolder en de badkamer. De badkamer heeft een wastafel, een douchehoek en een bad. De slaapkamers meten 13 m2 en 11 m2 en zijn gesitueerd aan de Engestraat-zijde. De bergkamer is 5,6 m2 groot en kan bijvoorbeeld als kastenkamer gebruikt worden.

De algemene fietsenberging ligt op de begane grond en is bereikbaar via de hoofdingang van het complex.

Het wooncomplex Le Garage

Wonen Boven Winkels Deventer (WBWD) en Vincent-Sauer hebben gezamenlijk het mooie project ‘Le Garage’ in de Engestraat gerealiseerd. Er zijn vijf riante appartementen en een winkelruimte gebouwd. Ook het monumentale pand waarin een winkelruimte is gevestigd is betrokken bij de bouw: boven deze winkel is een van de vijf appartementen gerealiseerd. De appartementen variëren van ca 80 tot 130 m2 woonoppervlak (exclusief vliering en buitenruimte). Alle woningen zijn voorzien van een eigen zonnig dakterras.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De bezichtigingen vinden plaats op vrijdag 17 juni in de ochtend.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Buitenruimte Dakterras van 17 m2
Woonoppervlakte 86 m2

Bereikbaarheid en ligging

Dit mooie complex is gelegen in hartje Deventer en dichtbij alle voorzieningen zoals het station, winkels, het park en de Ijssel.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.