Omschrijving

Dit luxe afgewerkte appartement, ook wel stadswoning genoemd, heeft maar liefst 130 m2 en een eigen zeer royale buitenruimte. De woning is gelegen in het complex Le Garage aan de Engestraat, midden in de binnenstad van Deventer.

Indeling

Deze prachtige stadswoning is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime, comfortabele en goed gelegen woning. Het appartement is verdeeld over 3 verdiepingen en heeft in totaal een oppervlakte van maar liefst 130 m2. Het beschikt over een privé dakterras, dat toegankelijk is via de entree en de openslaande deuren in de eetkamer, waar u kunt genieten van een vrij uitzicht over de groene tuinen achter de verschillende woningen.

Bij binnenkomst in de woning bevindt u zich in de hal met toilet en heeft u toegang tot de keuken met eetkamer en de zeer ruime woonkamer van 60 m2 welke uitkijkt over de Engestraat. De keuken is voorzien van alle gemakken en ligt centraal in de woning.

Op de tweede verdieping bevinden zich een overloop, twee slaapkamers en een badkamer met douchehoek, wastafel en bad. De grootste slaapkamer van 25 m2 is gelegen aan de Engestraat-zijde en de tweede slaapkamer van 10 m2 bevindt zich aan de achterzijde van het pand.

De tweede vaste trap leidt naar de derde verdieping, waar u een grote geïsoleerde vliering vindt met veel extra bergruimte van 28 m2. Daarnaast beschikt het appartement over een berging buiten, die bereikbaar is via het dakplein. De algemene fietsenberging ligt op de begane grond en is bereikbaar via de hoofdingang van het complex.

Het wooncomplex Le Garage

Wonen Boven Winkels Deventer (WBWD) en Vincent-Sauer hebben gezamenlijk het mooie project ‘Le Garage’ in de Engestraat gerealiseerd. Er zijn vijf riante appartementen en een winkelruimte gebouwd. Ook het monumentale pand waarin een winkelruimte is gevestigd is betrokken bij de bouw: boven deze winkel is een van de vijf appartementen gerealiseerd. De appartementen variëren van ca 80 tot 130 m2 woonoppervlak (exclusief vliering en buitenruimte). Alle woningen zijn voorzien van een eigen zonnig dakterras.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De getoonde foto’s zijn van een vorige verhuring en kunnen daarom op details afwijken van de huidige situatie.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.
  • De afrekening servicekosten wordt op dit moment opgesteld, wat kan betekenen dat de servicekosten op korte termijn wijzigen.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 35 m2
Woonoppervlakte 130 m2