Omschrijving

Dit luxe afgewerkt appartement met een eigen buitenruimte van maar liefst 30 m2 is gelegen in het complex Le Garage aan de Engestraat, midden in de binnenstad van Deventer.

Indeling

Wanneer u het dakplein bereikt loopt u via de achterzijde van de bergingen naar het privé dakterras van dit appartement. Via het dakterras bereikt u de entree van de woning. In de hal bevindt zich het toilet en toegang tot de zeer riante woonkamer van 53 m2. Links bevinden zich de open keuken en woonkamer met veel indelingsmogelijkheden. De luxe afgewerkte keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast met vrieslades, en combi-oven en een vaatwasser. Rechts in de woonkamer is de schuifpui die veel licht biedt en toegang geeft tot eigen dakterras van 30 m2. Via het dakterras is de berging buiten toegankelijk. Vanuit de woonkamer bereikt men de gang evenals de inpandige berging met opstelruimte voor een wasmachine en condens droger. Via de gang is er toegang tot een inloopkast van 6 m2, tot beide slaapkamers en tot de badkamer. De badkamer heeft een wastafel, een douchehoek en een bad. De slaapkamers meten 15 m2 en 14 m2 en zijn gesitueerd aan de Engestraat-zijde.

De algemene fietsenberging ligt op de begane grond en is bereikbaar via de hoofdingang van het complex. .

Het wooncomplex Le Garage

Wonen Boven Winkels Deventer (WBWD) en Vincent-Sauer hebben gezamenlijk het mooie project ‘Le Garage’ in de Engestraat gerealiseerd. Er zijn vijf riante appartementen en een winkelruimte gebouwd. Ook het monumentale pand waarin een winkelruimte is gevestigd is betrokken bij de bouw: boven deze winkel is een van de vijf appartementen gerealiseerd. De appartementen variëren van ca 80 tot 130 m2 woonoppervlak (exclusief vliering en buitenruimte). Alle woningen zijn voorzien van een eigen zonnig dakterras.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Foto’s zijn van een vorige verhuring en kunnen op detailniveau afwijken van de huidige staat.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 30m2
Woonoppervlakte 112 m2