Omschrijving

Dit luxe afgewerkte appartement met een buitenruimte van maar liefst 24 m2 is gelegen in het complex Le Garage aan de Engestraat, midden in de binnenstad van Deventer.

Indeling

De toegang tot het appartement bevindt zich aan de zijkant en leidt naar een ruime hal met meterkast, waarna u de royale woonkamer van 45 m2 betreedt. De moderne keuken, uitgerust met luxe inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast met vrieslades, combi-oven en vaatwasser, is open en naadloos geïntegreerd in de woonruimte. Een gang vanuit de woonkamer biedt toegang tot de badkamer, het toilet en de slaapkamers, die aan de zijde van de Engestraat zijn gelegen.

In deze gang is handige kastruimte van ongeveer 3 meter lang en 60 centimeter diep gecreëerd. De badkamer beschikt over een bad, wastafel en douchehoek. De masterbedroom heeft een oppervlakte van 19 m2, terwijl de tweede slaapkamer 7 m2 groot is. Er is ook een berging met ruimte voor de wasmachine en droger.

Bij binnenkomst in de woonkamer, en kijkend naar links, valt de lichte open keuken op, compleet met een schuifpui die leidt naar het dakterras. Dit terras beslaat 24 m2 en heeft een eigen afsluitbare berging van 5 m2 die toegankelijk is vanaf het dakterras.

De algemene fietsenberging bevindt zich op de begane grond en is te bereiken via de hoofdingang van het complex.

Het wooncomplex Le Garage

Wonen Boven Winkels Deventer (WBWD) en Vincent-Sauer hebben gezamenlijk het mooie project ‘Le Garage’ in de Engestraat gerealiseerd. Er zijn vijf riante appartementen en een winkelruimte gebouwd. Ook het monumentale pand waarin Purdey is gevestigd is betrokken bij de bouw: boven deze winkel is een van de vijf appartementen gerealiseerd. De appartementen variëren van ca 80 tot 130 m2 woonoppervlak (exclusief vliering en buitenruimte). Alle woningen zijn voorzien van een eigen zonnig dakterras en bestemd voor de verhuur. De winkel heeft een vloeroppervlak van 730 m2.

Overige informatie 

  • Foto’s zijn van een eerdere verhuring en kunnen op detail afwijken van de huidige staat.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 24m2
Woonoppervlakte 95 m2