Omschrijving

Dit luxe afgewerkte appartement met een buitenruimte van maar liefst 24 m2 is gelegen in het complex Le Garage aan de Engestraat, midden in de binnenstad van Deventer.

Indeling

De hoofdentree bevindt zich aan de zijkant van het appartement. Via de entree komt u in de hal met meterkast en toegang tot de ruime woonkamer van 45 m2. De luxe afgewerkte keuken is open en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast met vrieslades, en combi-oven en een vaatwasser. Via de woonkamer komt u in de gang van waaruit u de badkamer, het toilet en de slaapkamers bereikt. De slaapkamers zijn gesitueerd aan de Engestraat-zijde. In de gang is een praktische kastruimte gecreëerd van ca 3 m lang en 60 cm diep. De badkamer is voorzien van een bad, een wastafel en een douchehoek. De masterbedroom is 19m2 groot, de tweede slaapkamer meet 7m2. Er is een berging met opstelruimte voor de wasmachine en droger. Wanneer u via de hal de woonkamer binnenkomt en naar links kijkt ziet u de lichte open keuken en schuifpui naar het dakterras. Het dakterras is 24 m2 groot en heeft een eigen afsluitbare berging van 5m2 die vanaf het dakterras bereikbaar is.

De algemene fietsenberging ligt op de begane grond en is bereikbaar via de hoofdingang van het complex.

*foto’s zijn van eerdere verhuringen.

Het wooncomplex Le Garage

Wonen Boven Winkels Deventer (WBWD) en Vincent-Sauer hebben gezamenlijk het mooie project ‘Le Garage’ in de Engestraat gerealiseerd. Er zijn vijf riante appartementen en een winkelruimte gebouwd. Ook het monumentale pand waarin Purdey is gevestigd is betrokken bij de bouw: boven deze winkel is een van de vijf appartementen gerealiseerd. De appartementen variëren van ca 80 tot 130 m2 woonoppervlak (exclusief vliering en buitenruimte). Alle woningen zijn voorzien van een eigen zonnig dakterras en bestemd voor de verhuur. De winkel heeft een vloeroppervlak van 730 m2.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 24m2
Woonoppervlakte 95 m2