Omschrijving

Een zeer ruim appartement aan een gezellige gemeenschappelijke stadstuin. Deze maisonnette beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer, toilet en keuken.

Indeling
Het appartement bestaat uit twee woonlagen, met op de beneden verdieping de badkamer, het toilet, twee slaapkamers, een installatie ruimte en een woonkamer met open keuken.
Aan de voorzijde ligt de woonkamer welke is voorzien van een frans balkon en ramen in een opvallende ronde vorm, vanuit hier kijkt u uit over de Bruynssteeg. De in deze ruimte gelegen open keuken is in 2018 gerenoveerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tegelijkertijd met de keukenrenovatie heeft de toiletruimte een kleine upgrade gekregen.
Aan de tuinzijde van de woning bevinden zich de twee slaapkamers van 12 en 9 m2 welke uitkijken op de gezellige binnentuin. Daarnaast is op deze verdieping de badkamer, die net als de keuken in 2018 volledig gerenoveerd is, gelegen.
Met een vaste trap komt u op de bovenverdieping, waar u een tweede toiletruimte en nog twee ruime slaapkamers vindt. De toiletruimte is zeer ruim en beschikt over een wastafel met spiegel.

Er is een gezellige binnentuin aanwezig, waar bewoners gebruik van kunnen maken. In deze tuin ligt ook de eigen fietsenberging.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De afmetingen op de plattegrond wijken iets af, de woonoppervlakte vermeld in de advertentie is juist.
  • Alle woningen worden kaal opgeleverd, tenzij u iets overneemt van de huidige huurder.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 2e en 3e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 106 m2