Omschrijving

Op een rustige locatie in de binnenstad van Deventer ligt dit luxe afgewerkt appartement met veel lichtinval. Het appartement is gelegen op de 1e etage van een wooncomplex met in totaal 11 appartementen.

Indeling

Het centrale punt van de woning is de entree, vanuit hier kunt u alle ruimtes van de woning betreden. De eerste kamer betreft een inloopkast, maar de ruimte is bijvoorbeeld ook als werkkamer te gebruiken. Naast de inloopkast bevindt zich de ruime slaapkamer van 14 m2, waar vanuit u zicht heeft op de gemeenschappelijke binnentuin. Als u verder doorloopt komt u uit bij de badkamer met ruime inloopdouche, een designradiator en badkamermeubel met spiegel. Tegenover de badkamer bevindt zich het toilet en een kast met daarin de installaties en aansluiting voor de wasmachine en droger. De woonkamer met open keuken is voorzien van speelse raampartijen met veel lichtinval. De keuken beschikt over een composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur.

Een frisse neus halen of genieten van de zon? Neem dan plaats in de groen, gemeenschappelijke binnentuin. Tevens vindt u hier uw eigen fietsenberging.

Overige informatie 

  • Foto’s zijn deels van een eerdere verhuring en kunnen op detail afwijken van de huidige staat.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 76 m2