Omschrijving

Op een rustige locatie in de binnenstad van Deventer ligt dit ruime appartement. Het appartement is gelegen op de begane grond van een wooncomplex met in totaal 11 appartementen.

Indeling

Het betreft een gelijkvloers appartement met een L-vormige hal vanwaar u alle ruimtes kan betreden.
Als eerste vindt u aan de rechterzijde de twee slaapkamers van 13 en 10 m2, welke uitkijken op de gemeenschappelijke binnentuin.
Naast de slaapkamers vindt u de badkamer. De badkamer is voorzien van grote antracieten vloertegels, grote witte muurtegels, een badkamermeubel met spiegel incl. verlichting en een douchehoek met een glazen douchecabine.
Verder vindt u aan deze zijde van de hal nog een bergruimte, waarin zich de installaties en aansluiting voor wasmachine/droger bevinden.

Aan de andere zijde van de hal bevindt zich het toilet. Deze is in 2020, samen met de badkamer volledig gerenoveerd en voorzien van een hangtoilet en fonteintje.

Aan het einde van de hal vindt u de zeer ruime woon- en eetkamer van in totaal ruim 45 m2. De woonkamer beschikt over een grote open hoekkeuken, welke voorzien is van een kookplaat en afzuigkap. Verder is de ruimte naar eigen inzicht in te delen. Over de gehele breedte van de woonkamer bevinden zich ramen/deuren, waardoor er veel daglicht en mogelijkheid tot ventileren is.

In de grote afgesloten gemeenschappelijke binnentuin is een eigen fietsenberging aanwezig.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Foto’s zijn van een eerdere verhuring en kunnen afwijken van de huidige staat van de woning.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage BG
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 81 m2