Omschrijving

Deze zeer ruime maisonnette beschikt over 3 slaapkamers en 2 woonlagen welke zijn gesitueerd op de 3e en 4e etage van dit wooncomplex.

Indeling

Het appartement beschikt over een zeer ruime hal welke als verbindende factor werkt tussen de verschillende ruimtes en verdiepingen.
Aan de linkerzijde vindt u de eerste slaapkamer van 11 m2 en de woonkeuken. De keuken wordt na leegkomst volledig gerenoveerd, zo zal er een hoogglans witte keuken met zwart aanrechtblad worden geplaatst en wordt deze voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Aan de rechterzijde vindt u de woonkamer met aangrenzend balkon. Het balkon van 15,5 m2 kijkt uit over de gezamenlijke binnentuin van het complex.
Verder vindt u de meterkast, badkamer, toilet en berghok op deze verdieping. De badkamer en het toilet worden evenals de keuken gerenoveerd. De badkamer wordt voorzien van een glazen douchecabine, badkamermeubel met spiegel en een designradiator.

Op de bovenste etage, welke bereikbaar is middels een vaste trap, vindt u de overige twee slaapkamers van 12,9 en 9,6 m2 en een tweede toilet. Het tweede toilet betreft een zeer ruime ruimte met wasbak, deze is multifunctioneel inzetbaar. De vloer wordt voorzien van dezelfde tegel als de badkamer en het toilet op de benedenverdieping.

Er is een ruime gezellige binnentuin aanwezig, waar bewoners gebruik van kunnen maken. In de tuin ligt ook de eigen fietsenberging.

Overige informatie 

  • Voor uw beeldvorming hebben wij een tekening van een eerder gerenoveerde badkamer/keuken/toilet toegevoegd. De indeling en details wijkt iets af, de uitstraling is gelijk.
  • Inbouwapparatuur nieuwe keuken: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombi en combioven.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.
Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

*advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 3e en 4e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 126 m2
Buitenruimte Balkon van 16 m2