vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Bruynssteeg 6 B Deventer

€ 1325,- pm
De Bruynssteeg  | 142 m2  | 5 kamers
Verhuurd
Foto straatzijdee
IMG_0153
IMG_0151
IMG_0152
IMG_0147
IMG_0155
IMG_0156
IMG_0160
IMG_0161
IMG_0162
IMG_1484
Badkamer Foto_03 - kopie
IMG_1499
Foto straatzijdee
IMG_0153
IMG_0151
IMG_0152
IMG_0147
IMG_0155
IMG_0156
IMG_0160
IMG_0161
IMG_0162
IMG_1484
Badkamer Foto_03 - kopie
IMG_1499
Plattegrond beneden
Plattegrond boven

Omschrijving

Deze zeer ruime maisonnette beschikt over 3 slaapkamers en 2 woonlagen welke zijn gesitueerd op de 3e en 4e etage van dit wooncomplex.

Indeling

Het appartement beschikt over een zeer ruime hal welke als verbindende factor werkt tussen de verschillende ruimtes en verdiepingen.
Aan de linkerzijde vindt u de eerste slaapkamer van 11 m2 en de woonkeuken. De keuken wordt na leegkomst volledig gerenoveerd, zo zal er een hoogglans witte keuken met zwart aanrechtblad worden geplaatst en wordt deze voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Aan de rechterzijde vindt u de woonkamer met aangrenzend balkon. Het balkon van 15,5 m2 kijkt uit over de gezamenlijke binnentuin van het complex.
Verder vindt u de meterkast, badkamer, toilet en berghok op deze verdieping. De badkamer en het toilet worden evenals de keuken gerenoveerd. De badkamer wordt voorzien van een glazen douchecabine, badkamermeubel met spiegel en een designradiator.

Op de bovenste etage, welke bereikbaar is middels een vaste trap, vindt u de overige twee slaapkamers van 12,9 en 9,6 m2 en een tweede toilet. Het tweede toilet betreft een zeer ruime ruimte met wasbak, deze is multifunctioneel inzetbaar. De vloer wordt voorzien van dezelfde tegel als de badkamer en het toilet op de benedenverdieping.

Er is een ruime gezellige binnentuin aanwezig, waar bewoners gebruik van kunnen maken. In de tuin ligt ook de eigen fietsenberging.

Overige informatie 

  • Voor uw beeldvorming hebben wij een tekening van een eerder gerenoveerde badkamer/keuken/toilet toegevoegd. De indeling en details wijkt iets af, de uitstraling is gelijk.
  • Inbouwapparatuur nieuwe keuken: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombi en combioven.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.
Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

*advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 3e en 4e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 126 m2
Buitenruimte Balkon van 16 m2

Bereikbaarheid en ligging

Deze woning bevindt zich  aan één van de oudste straten van Deventer. Midden in het centrum, met de IJssel en station op loopafstand.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.