Omschrijving

Vanaf de Bruynssteeg bereikt u via de poort een fraaie binnentuin waaraan meerdere woningen zijn gelegen. Deze ruime gelijkvloerse woning met eigen balkon en uitzicht op de ruime binnentuin vindt zich op de 1e etage van dit complex.  

Indeling

Wanneer u via het trappenhuis de woning bereikt komt u binnen in een ruime hal vanwaar u alle ruimtes van dit appartement kunt betreden. Aan de linkerzijde vindt u de twee slaapkamers van beide +- 11,m2. Vanuit één van de slaapkamers heeft u toegang tot het balkon welke uitkijkt op de ruime gemeenschappelijke binnentuin.
Het toilet en de badkamer zijn in 2019 volledig gerenoveerd. De badkamer beschikt over een badkamermeubel en glazen douchewand-/deur en het toilet over een inbouwtoiletpot. Beide ruimtes zijn in dezelfde stijl afgewerkt, namelijk een antracieten vloertegel en een brede witte wandtegel.
Verder vindt u tegenover de voordeur een bergruimte met daarin de installaties, wasmachine- en drogeraansluiting en er is genoeg ruimte om wat spullen in op te bergen.

Aan de rechterzijde van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer van 40m2 welke door de vele ramen aan de voor – en achterzijde veel lichtinval heeft. De open keuken, welke net als de slaapkamer grenst aan het balkon van ca. 11m2 , wordt voor de nieuwe verhuring gerenoveerd. Er wordt een witte hoogglans keuken geplaatst met daarop een zwart aanrechtblad, ook wordt hij voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. 

In de grote afgesloten gemeenschappelijke binnentuin is een eigen fietsenberging aanwezig.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Foto’s zijn van een eerdere verhuring en kunnen afwijken van de huidige staat van de woning.
  • De keuken wordt gerenoveerd, hier zijn dan ook geen foto’s van aanwezig.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Woonoppervlakte 95 m2
Buitenruimte Balkon van 11m2 en een gemeenschappelijke binnentuin