Omschrijving

Een liefhebber van de stad, een mix van een karakteristieke en modern uitstraling en levendigheid om u heen? Dan is dit appartement zeker het bekijken waard. De Brink 91B is een ruim opgezet appartement, gelegen aan de bruisende Brink en gelegen in een monumentaal pand.

Indeling

Stap binnen in dit charmante appartement op de eerste verdieping, waar een ruim terras van 31 m2 op het zuidwesten je uitnodigt om te genieten van de buitenlucht. De entree leidt naar een open gang die toegang biedt tot verschillende kamers: een aan het dakterras grenzende slaapkamer van 14 m2, een badkamer van 8 m2 met ligbad, dubbele wastafel en douchehoek, een apart toilet, een bergruimte van 5 m2 met plaats voor een wasmachine en droger, en de meterkast.

De gang, met een oppervlakte van 14 m2, biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek of opslag. Deze ruimte loopt over in de woonkamer van 52 m2 met een ruime open keuken. De woonkamer kijkt uit op de Brink en heeft drie grote ramen die zorgen voor een aangename lichtinval. De keuken is luxe ingericht, voorzien van een hoekopstelling en beschikt over een koel-vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap.

Overige informatie 

  • Onlangs is de gehele woning voorzien van nieuwe isolerende beglazing en een douchecabine met lage instap en glazen wanden.
  • De genoemde servicekosten bestaan uit een voorschot voor; de schoonmaak van de algemene ruimte, serviceonderhoud keukenapparatuur, elektra en stookkosten woning. Dit betekent dat u geen eigen energiecontract hoeft af sluiten en u alleen een los contract voor uw waterverbruik af dient te sluiten bij Vitens.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Huurprijs per maand

Netto huurprijs €1.530,-
Servicekosten (onder voorbehoud van wijzigingen) €228,25
Servicepakket (optioneel) €8,85

Bruto huurprijs (incl. optionele servicepakket) €1767,10

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 32m2
Woonoppervlakte 101 m2
Beschikbaar per (onder voorbehoud) 1 mei 2024
Interesse in deze woning?

Vul het formulier in WBWD neemt spoedig contact met je op.

Reageer op deze woning