vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Assenstraat 29 Deventer

Hof van Adwaita III  | 149 m2  | 5 kamers
Verhuurd

Omschrijving

Deze maisonnette met privé buitenruimte is gelegen in een voormalig mineraalfabriekje en beschikt over veel ruimte, een eigen privé dakterras en een karakteristieke uitstraling.

Indeling

De woning beschikt over twee woonlagen. Middels een trap komt u op de eerste woonlaag waar aan de voorzijde van de woning een ruime woonkeuken gesitueerd is. De keuken wordt vóór de nieuwe oplevering voorzien van een compleet nieuwe keuken. In de hoogglans witte keuken wordt een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en een vaatwasser geplaatst.
De woonkamer is ruim en hoog en grenst aan het eigen zeer royale dakterras en dat midden in de binnenstad. Verder is op deze verdieping een toilet en bergruimte aanwezig.
Eenmaal boven aangekomen bevinden zich hier drie slaapkamers. De grootste slaapkamer is aan de Assenstraat gelegen, de twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Ook vindt u hier de badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel, designradiator, tweede toilet én een bad.

Aan de voorzijde van het naastgelegen complex ligt de entree tot de gemeenschappelijke fietsenberging.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De getoonde foto’s zijn van een vorige verhuring. De inrichting wijkt daarom af van de huidige staat.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras (26 m2)
Woonoppervlakte 123 m2

Bereikbaarheid en ligging

De Assenstraat ligt midden in de historische binnenstad van Deventer. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement Hof van Adwaita 25 behoort tot het project ‘Hof van Adwaita 3’ en bevindt zich aan het gelijknamige hofje. Rondom dit hofje heeft Wonen Boven Winkels 21 appartementen en een atelier gerealiseerd. De Hof van Adwaita is toegankelijk voor alle bewoners.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.