vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Assenstraat 25 Deventer

Hof van Adwaita III  | 68 m2  | 2 kamers
Verhuurd
Checklist huis bezichtigen
Checklist huis bezichtigen

Omschrijving

Via de hoofdentree van het voormalig schoolgebouw heeft u toegang tot de centrale hal van het complex ”Hof van Adwaita 3”. Vanuit de centrale hal kunt u middels de zeer royale oude schooltrap de 1e verdieping bereiken. Op deze verdieping vindt u vier maisonnettes, waaronder Assenstraat nr. 25.

Indeling

Als eerste stapt u de hal van de woning binnen, waar zich het toilet en de deur naar de woonkamer bevindt. De woonkamer met open keuken van ca. 27m2 kijkt uit op het gezellige Hof van Adwaita. Tevens valt in deze ruimte het vele licht, de grote raampartijen en het hoge plafond op.
Door middel van een vaste trap heeft u toegang tot de bovenverdieping. Via de overloop heeft u toegang tot de berging met aansluiting voor wasmachine en wasdroger, de badkamer voorzien van douchehoek, ligbad, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier de (enige) ruime slaapkamer van ca. 18m2.

Aan de achterzijde van het gebouw kunt u het Hof van Adwaita betreden, de sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin.
Aan de voorzijde van het gebouw vindt u de gemeenschappelijke fietsenberging.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 1e en 2e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 68 m2

Bereikbaarheid en ligging

De Assenstraat ligt midden in de historische binnenstad van Deventer. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement Hof van Adwaita 25 behoort tot het project ‘Hof van Adwaita 3’ en bevindt zich aan het gelijknamige hofje. Rondom dit hofje heeft Wonen Boven Winkels 21 appartementen en een atelier gerealiseerd. De Hof van Adwaita is toegankelijk voor alle bewoners.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.