Omschrijving

Via de hoofdentree van het voormalig schoolgebouw heeft u toegang tot de centrale hal van het complex ”Hof van Adwaita 3”. Vanuit hier kunt u middels de zeer royale oude schooltrap de 1e verdieping bereiken. Op deze verdieping vindt u vier maisonnettes, waaronder de Assenstraat nr. 25.

Indeling

Betreed deze woning via de hal, waar zich het toilet en de toegang tot de woonkamer bevinden. De woonkamer wordt gekarakteriseerd door de hoge plafonds, grote raampartijen met daardoor veel lichtinval en de ruime opzet. In de woonkamer vindt u tevens de open keuken, welke wordt gerenoveerd in juli 2024. De nieuwe keuken wordt uitgerust met een vaatwasser, kookplaat, oven en afzuigkap. Vanuit de ruimte kijkt u uit op het charmante Hof van Adwaita, een oase van rust midden in de binnenstad.

Op de bovenverdieping leidt de overloop u naar de berging, waar een wasmachine- en wasdrogeraansluiting beschikbaar zijn, en de badkamer met douchehoek, ligbad, wastafel en toilet. Hiernaast bevindt zich de ruime slaapkamer van ongeveer 18m2.

Aan de achterzijde van het gebouw is er toegang tot het Hof van Adwaita, een gezellige gemeenschappelijke binnentuin. Aan de voorzijde van het gebouw vindt u de gemeenschappelijke fietsenberging.

Overige informatie 

  • Foto’s zijn deels van een eerdere verhuring en kunnen op detail afwijken van de huidige staat.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 1e en 2e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 68 m2