Omschrijving

De knusse studio Assenstraat 15 kenmerkt zich door authenticiteit, sfeer en slimme ruimtebenutting. Vanuit het wooncomplex stapt u de voordeur uit en bevindt u zich in de historische binnenstad. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling

Via de hoofdentree van het voormalig schoolgebouw heeft u toegang tot de centrale hal van het complex. Vanuit de centrale hal zijn op de begane grond vier studio’s bereikbaar, waaronder de Assenstraat 15.

Wanneer u de woning betreedt heeft u via de hal gelijk toegang tot alle ruimtes van de studio.  De woonkamer is gekenmerkt door veel lichtinval door de prachtige authentieke raampartijen. U kijkt daarbij uit over het voorterrein van het wooncomplex en de Assenstraat. Daarnaast beschikt de woonkamer over een open keuken met inbouwapparatuur zoals een kookplaat en afzuigkap.
De bovenliggende vide met slaapkamer beschikt eveneens over veel lichtinval. Deze tussenverdieping is door middel van een vaste trap te bereiken.
Verder is vanuit de hal de badkamer met douchecabine, toilet en wasbak met spiegel te bereiken. Naast de badkamer bevindt zich een berghok met daarin de installaties en genoeg ruimte voor opslag.

Via de achteruitgang van het gebouw kunt u de binnentuin, het Hof van Adwaita, ten alle tijden bereiken, er is genoeg plek voor alle bewoners.
Aan de voorzijde van het gebouw vindt u de gemeenschappelijke fietsenberging. Deze biedt genoeg ruimte voor  fietsen en kleine opslag.

Overige informatie 

Foto’s betreffen een ander, qua ruimte en indeling identiek appartement.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Bezichtigingskandidaten krijgen maandag 7 november bericht.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage BG
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 53 m2