vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Assenstraat 11 Deventer

Hof van Adwaita III  | 53 m2  | 1 kamer
Verhuurd
Assenstraat 21 (32)
Impressiefoto Assenstraat 11
IMG_1521
IMG_1515
IMG_1517
IMG_1519
IMG_1526
IMG_1527
Hof van Adwaita Poppenhuis
Checklist huis bezichtigen
Assenstraat 21 (32)
Impressiefoto Assenstraat 11
IMG_1521
IMG_1515
IMG_1517
IMG_1519
IMG_1526
IMG_1527
Hof van Adwaita Poppenhuis
Checklist huis bezichtigen
BG Assenstraat 11

Omschrijving

De knusse studio Assenstraat 11 kenmerkt zich door authenticiteit, sfeer en slimme ruimtebenutting. Vanuit het wooncomplex stapt u de voordeur uit en bevindt u zich in de historische binnenstad. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling

Via de hoofdentree van het voormalig schoolgebouw heeft u toegang tot de centrale hal van het complex. Vanuit de centrale hal zijn op de begane grond vier studio’s bereikbaar, waaronder de Assenstraat 11.

Wanneer u de woning betreedt heeft u via de hal gelijk toegang tot alle ruimtes van de studio.  De woonkamer is gekenmerkt door de veel lichtinval door de prachtige authentieke raampartijen. U kijkt daarbij uit over het voorterrein van het wooncomplex en de Assenstraat. Daarnaast beschikt de woonkamer over een open keuken met inbouwapparatuur zoals een kookplaat en afzuigkap.
De bovenliggende vide met slaapkamer beschikt eveneens over veel lichtinval. Deze tussenverdieping is door middel van een vaste trap te bereiken.
Verder is vanuit de hal de ruime badkamer met douchecabine, toilet en wasbak met spiegel te bereiken. Naast de badkamer bevindt zich een berghok met daarin de installaties en genoeg ruimte voor opslag.

Via de achteruitgang van het gebouw kunt u de binnentuin, het Hof van Adwaita, ten alle tijden bereiken, er is genoeg plek voor alle bewoners.
Aan de voorzijde van het gebouw vindt u de gemeenschappelijke fietsenberging. Deze biedt genoeg ruimte voor meerdere fietsen en kleine opslag.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage BG
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 53 m2

Bereikbaarheid en ligging

U stapt de voordeur uit en bevindt zich in de historische binnenstad. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.
Deventer kent tal van leuke straatjes met unieke winkeltjes, gezellige cafés en restaurants en een interessant aanbod van kunst en cultuur.
De snelweg A1 is met de auto in ongeveer 10 minuten te bereiken en het NS-station ligt op ongeveer 5 minuten lopen.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.