Omschrijving

De knusse studio Assenstraat 11 kenmerkt zich door authenticiteit, sfeer en slimme ruimtebenutting. Vanuit het wooncomplex stapt u de voordeur uit en bevindt u zich in de historische binnenstad. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling

Via de hoofdentree van het voormalige schoolgebouw betreedt u de centrale hal van het complex, waar zich op de begane grond vier studio’s bevinden, waaronder de studio op Assenstraat 11.

Bij het betreden van de woning leidt de hal direct naar alle ruimtes van de studio. De woonkamer is gekenmerkt door de vele lichtinval via de prachtige authentieke raampartijen. U kijkt daarbij uit over het voorterrein van het wooncomplex en de Assenstraat. Daarnaast beschikt de woonkamer over een open keuken met inbouwapparatuur zoals een kookplaat en afzuigkap. Goed om daarbij te vermelden is dat de keuken in 2024 gerenoveerd wordt. De nieuwe keuken zal hoogglans witte frontjes en een zwart composiet aanrechtblad krijgen en daarnaast worden voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De bovenliggende slaapvide is met een vaste trap bereikbaar en is zo gesitueerd dat u eveneens uitzicht heeft op de grote raampartijen. De badkamer en een berghok voor de installaties en ruimte voor opslag zijn te vinden in de toegangshal van de woning. De badkamer beschikt over een douchecabine, toilet en wasbak met spiegel.

Via de achteruitgang van het gebouw kunt u de binnentuin, het Hof van Adwaita, ten alle tijden bereiken, er is genoeg plek voor alle bewoners. Aan de voorzijde van het gebouw vindt u de gemeenschappelijke fietsenberging. Deze biedt genoeg ruimte voor meerdere fietsen en kleine opslag.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De keuken wordt planmatig in dit complex vervangen en wordt nog met de huidige keuken aan u opgeleverd.
  • De foto’s zijn van een eerdere verhuring en wijken door de aanpassingen iets af van de huidige staat.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage BG
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 53 m2