vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Achter de Muren Zandpoort 2 H Deventer

Het Pakhuis  | 106 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Foto Bokkingshang
IMG_0158
IMG_0151
IMG_0145
IMG_0162
IMG_0149
IMG_0167
IMG_0168
IMG_0169
IMG_0170
IMG_0164
Foto Bokkingshang
IMG_0158
IMG_0151
IMG_0145
IMG_0162
IMG_0149
IMG_0167
IMG_0168
IMG_0169
IMG_0170
IMG_0164

Omschrijving

In 2015 is Het Pakhuis aan de Bokkingshang, vlakbij de toegang naar de Brink, opgeleverd.

In de woningen is getracht de authentieke uitstraling te behouden en zijn oorspronkelijke balklagen en draagconstructies zoveel mogelijk in het zicht gelaten. Dit, gecombineerd met het hoge afwerkingsniveau, zorgt voor woningen met karakter.

Indeling

Deze maisonnette heeft haar entree op de derde verdieping en bereikt u via het centrale trappenhuis. De entree geeft toegang tot de hal van de woning. In de hal vindt u het toilet en toegang tot de woonkamer  van ca. 22 m2. De woonkamer is ruim, heeft authentieke ramen met een bijzondere vorm en een halfopen keuken (18 m2).
Vanuit de woonkamer heeft men via openslaande tuindeuren toegang tot de eigen buitenruimte met een oppervlakte van ca. 22 m2.
De keuken heeft een hoekopstelling en is luxe ingericht met een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een combi-oven, een gaskookplaat en een afzuigkap.
Vanuit de woonkamer bereikt u via de vaste trap de vierde verdieping. Onder de trap is nog extra bergruimte gecreëerd.

Alle appartementen zijn voorzien van een eigen fietsenberging (6m2) op eigen terrein, voorzien van elektra aangesloten op eigen huismeter.

Op het terrein zelf zijn geen parkeermogelijkheden. U kunt bij ons een parkeerplaats huren in de parkeerkelder aan de Bursestraat of Prinsenplaats (indien beschikbaar). Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van het appartement. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Deventer voor de omliggende parkeerzone.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 3e
Buitenruimte Balkon, ca. 25 m2
Woonoppervlakte 81 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het appartement ligt in het centrum, aan de Brink. Op loopafstand van supermarkten, station, park en IJssel.

De Bokkingshang is de straat naast de oprit naar de Wilhelminabrug die over de IJssel leidt. Oorspronkelijk was de plek een havenkade waar haring werd opgehangen om gerookt te worden tot bokking; vandaar de naam.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.