Omschrijving

In 2015 is Het Pakhuis aan de Bokkingshang, vlakbij de toegang naar de Brink, opgeleverd.

In de woningen is getracht de authentieke uitstraling te behouden en zijn oorspronkelijke balklagen en draagconstructies zoveel mogelijk in het zicht gelaten. Dit, gecombineerd met het hoge afwerkingsniveau, zorgt voor woningen met karakter.

Indeling

Deze maisonnette heeft haar entree op de derde verdieping en bereikt u via het centrale trappenhuis. De entree geeft toegang tot de hal van de woning. In de hal vindt u het toilet en toegang tot de woonkamer  van ca. 22 m2. De woonkamer is ruim, heeft authentieke ramen met een bijzondere vorm en een halfopen keuken (18 m2).
Vanuit de woonkamer heeft men via openslaande tuindeuren toegang tot de eigen buitenruimte met een oppervlakte van ca. 22 m2.
De keuken heeft een hoekopstelling en is luxe ingericht met een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een combi-oven, een gaskookplaat en een afzuigkap.
Vanuit de woonkamer bereikt u via de vaste trap de vierde verdieping. Onder de trap is nog extra bergruimte gecreëerd.

Alle appartementen zijn voorzien van een eigen fietsenberging (6m2) op eigen terrein, voorzien van elektra aangesloten op eigen huismeter.

Op het terrein zelf zijn geen parkeermogelijkheden. U kunt bij ons een parkeerplaats huren in de parkeerkelder aan de Bursestraat of Prinsenplaats (indien beschikbaar). Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van het appartement. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Deventer voor de omliggende parkeerzone.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 3e
Buitenruimte Balkon, ca. 25 m2
Woonoppervlakte 81 m2