Omschrijving

In 2015 is Het Pakhuis aan de Bokkingshang, vlakbij de toegang naar de Brink, opgeleverd. In de woningen is getracht de authentieke uitstraling te behouden en zijn oorspronkelijke balklagen en draagconstructies zoveel mogelijk in het zicht gelaten. Dit, gecombineerd met het hoge afwerkingsniveau, zorgt voor woningen met karakter.

Indeling

Deze prachtige maisonnette is gelegen op de derde en vierde verdieping van een karakteristiek pand en heeft een eigen entree via het centrale trappenhuis. Bij binnenkomst op de derde verdieping komt u terecht in een ruime hal (7 m2) met toegang tot het toilet, de trap naar de vierde verdieping en de woonkamer (32 m2). De woonkamer beschikt over authentieke ramen met een bijzondere vorm en een frans balkon met naar binnen openslaande deuren. De luxe keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een combi-oven, een gaskookplaat en een afzuigkap. Daarnaast bevindt zich in de keuken een handige berging (4 m2) met opstelruimte voor een wasmachine en droger.

Via de trap bereikt u de vierde verdieping, waar u een ruime slaapkamer (14 m2) met dakkapel en een prachtige badkamer (9 m2) vindt. De badkamer beschikt over een tweede toilet, een ligbad, een douchehoek en een wastafelmeubel met spiegel.

Als kers op de taart beschikt deze maisonnette over een eigen fietsenberging (6 m2) bij de centrale entree op de begane grond.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 3e en 4e
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 73 m2