Omschrijving

In 2015 is Het Pakhuis aan de Bokkingshang, vlakbij de toegang naar de Brink, opgeleverd.
In de woningen is getracht de authentieke uitstraling te behouden en zijn oorspronkelijke balklagen en draagconstructies zoveel mogelijk in het zicht gelaten. Dit, gecombineerd met het hoge afwerkingsniveau, zorgt voor woningen met karakter.

Indeling

Dit appartement bevindt zich op de eerste etage en beslaat de gehele verdieping. Via het centrale trappenhuis komt men via de entree in de hal (5 m2) van de woning. De hal biedt toegang tot de twee slaapkamers (13 m2 en 10 m2), de badkamer (6 m2), het toilet en de woonkamer (30 m2) met half open keuken (19 m2).
De badkamer beschikt over een ligbad, een douchehoek en een wastafelmeubel (inclusief spiegel). De woonkamer is ruim, heeft authentieke ramen met een bijzondere vorm en een frans balkon met naar binnen openslaande deuren. Vanuit de woonkamer heeft men via openslaande tuindeuren toegang tot de eigen buitenruimte (22 m2).
De half open keuken heeft een hoekopstelling en is luxe ingericht met een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een combi-oven, een gaskookplaat en een afzuigkap. Naast de keuken bevindt zich een berging (4 m2) met opstelruimte voor wasmachine en condens droger.

Alle appartementen zijn voorzien van een eigen fietsenberging (6m2) op eigen terrein, voorzien van elektra aangesloten op eigen huismeter.

Overige informatieĀ 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Foto’s zijn van een vergelijkbare woning en kunnen op details afwijken van de geadverteerde woning.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bijĀ informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Balkon, ca. 22m2
Woonoppervlakte 93 m2