Appartement huren

116 m2  |  3 kamers  |  € 990,50 pm

In 2015 is Het Pakhuis aan de Bokkingshang, vlakbij de toegang naar de Brink, opgeleverd. In de woningen is getracht […]

Appartement huren in Deventer via WBWD

Door het bruisende studentenleven en goede kansen qua werkgelegenheid, kiezen steeds meer mensen ervoor zich te vestigen in Deventer. Huurprijzen liggen er net wat lager dan in andere populaire steden. Daarnaast maken de ligging, het OV, de winkels, het culturele leven en de omliggende natuur Deventer de laatste jaren een van de populairste steden om te wonen.

Om de historische binnenstad gezellig, leefbaar en veilig te maken helpen wij eigenaren van winkels, horecapanden, kantoren of andere pandeigenaren om ruimte in de binnenstad beschikbaar te maken voor wonen en verhuur. Er komen daardoor in Deventer steeds meer appartementen en studio’s voor studenten, expats, eenpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens. Daarnaast blijkt wonen boven winkels of kantoren in de Deventer binnenstad ook voor jonge gezinnen een aantrekkelijke keuze. Behalve het huren van woningen of woonruimte in de binnenstad van Deventer is er bij ons tevens aanbod van een bijbehorende parkeerplaats. 

Appartement huren in Deventer, alles wat u moet weten

  1. Als u klikt op ‘huuraanbod’ ziet u elke woning in de Deventer binnenstad die wij momenteel te huur hebben.
  2. Als u het reactieformulier invult, kunnen we een kijkafspraak maken. Bij meerdere kandidaten verrichten volgt er een loting. Wij hebben geen verplichte inschrijving, iedereen kan direct reageren op een beschikbare woning.
  3. Er is een inkomensvoorwaarde van 43.575 euro per jaar per huishouden. Als u in zee gaat met ons heeft dat geen invloed op het puntenaantal van Woonkeus Stedendriehoek als u daar zou zijn ingeschreven.
  4. Net als bij elke huurwoning komt u in aanmerking voor huurtoeslag als de huur onder de 737,14 euro ligt.
  5. Net als vrijwel elke huurwoning in Nederland betaalt u de huur per vooruitbetaling en via een verplichte automatische incasso.
  6. Op onze website treft u op de huurders pagina formulieren voor zaken als huuropzegging en een onderhouds-ABC.

Informatie over het aanbod van huurwoningen in Deventer

Naast woonruimte als appartementen, studio’s of studentenkamers in winkelstraten is er ook woningaanbod in de populaire middeleeuwse binnenstadswijk het Bergkwartier. Hier kunt u wonen op een steenworp afstand van de Brink, dat ook wel het mooiste stadsplein van Deventer wordt genoemd.

Hoewel er vragen van huurders komen over huurwoningen in onder andere Keizerslanden, Colmschate, de Vijfhoek of de Zandweerd, beperken wij ons tot woonruimte boven of naast winkels en kantoren in de gewilde binnenstad van Deventer.

Type appartementen in Deventer

Er zijn verschillende types appartementen in Deventer in ons huuraanbod te vinden. Het gaat hierbij vooral  om min of meer tijdelijke woonruimte voor expats of studenten en om huurwoningen in de vrije sector. Vaak zijn het 2-kamer of 3-kamer huizen of appartementen. Een gedeelte van de huurwoningen en appartementen is gemeubileerd.

In veel gevallen zijn het gezellige en sfeervolle woningen van voor de oorlog, maar onder meer bij winkelcentrum de Boreel in Deventer zijn ook nieuwbouw appartementen te vinden. In ons woningaanbod is verder een keur aan bovenwoningen, doorzonwoningen, herenhuizen of schakelwoningen.

Heeft u nog vragen of wenst u informatie over huren in Deventer? 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u hier contact met ons opnemen. Ons kantoor aan de Pontsteeg 33 is op doordeweekse dagen geopend tot 12:30 uur. Telefonisch zijn wij op kantoortijdstippen bereikbaar via 0570 – 504 130. Het laatste nieuws over het huren van een woning of appartement via ons treft u ook op onze facebook pagina.

Actueel aanbod

Achter de Muren Zandpoort 2H – verhuurd

Bekijk aanbod
Direct contact

Een vraag?
Hulp nodig?

Neem contact
met ons op!

0570 - 504 130

Contact