Huurwoningen aanbod Deventer

Filter op:

Status

Type woning

Huurprijs

Aantal kamers

Aantal m2

92 m2   |  2 kamers   |   € 1000,- p.m.

Aan de groene achterzijde van dit wooncomplex vindt u dit knusse, karakteristieke appartement. Vanuit de woonkamer en het royale balkon…

109 m2   |  3 kamers

Deze fraaie gelijkvloerse woning is gelegen in complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. Het appartement…

127 m2   |  4 kamers

Dit fraaie appartement ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. Het pand heeft de bijzondere bouwstijl: de zogenaamde…

68 m2   |  2 kamers

Via de hoofdentree van het voormalig schoolgebouw heeft u toegang tot de centrale hal van het complex ”Hof van Adwaita…

60 m2   |  1 kamer

Deze studio is gelegen aan een van de leukste hofjes van de binnenstad; het Hof van Adwaita. Een groen hofje…

60 m2   |  3 kamers

Vanaf het gezellige Lamme van Dieseplein heeft u toegang tot de aan de Pontsteeg liggende stadswoningen van het complex ”De…

96 m2   |  3 kamers

Deze fraaie gelijkvloerse woning is gelegen op de eerste etage van het complex de Koning op een rustige locatie midden…

87   |  2 kamers

Dit sfeervolle appartement is gelegen in het complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. Hij bevindt…

81 m2   |  3 kamers

Op een rustige locatie in de binnenstad van Deventer ligt dit ruime appartement. Het appartement is gelegen op de begane…

115 m2   |  3 kamers

In 2015 is Het Pakhuis aan de Bokkingshang, vlakbij de toegang naar de Brink, opgeleverd. In de woningen is getracht…

Door het bruisende studentenleven en goede kansen qua werkgelegenheid, kiezen steeds meer mensen ervoor zich te vestigen in Deventer. Huurprijzen liggen er net wat lager dan in andere populaire steden. Daarnaast maken de gunstige ligging, de goede OV-verbinding, de winkels, het culturele leven en de omliggende natuur Deventer de laatste jaren een van de populairste steden om te wonen.

Om de historische binnenstad gezellig, leefbaar en veilig te maken creëren en exploiteren wij woonruimte in, boven of naast winkels, horecapanden, kantoren of andere panden.  Er komen in Deventer daardoor steeds meer appartementen en studio’s voor woonstarters of ouderen met een binding met de Deventer binnenstad én een midden- of hoog inkomen. Daarnaast is wonen boven winkels in de Deventer binnenstad ook voor jonge gezinnen een aantrekkelijke keuze. Behalve het huren van woningen of bedrijfsruimte in de binnenstad van Deventer is er bij ons tevens aanbod van een parkeerplaats in een van onze twee garages. 

Huurwoningen in Deventer, alles wat u moet weten

  1. Als u klikt op ‘huuraanbod’ ziet u welke woning(en) in de binnenstad van Deventer wij momenteel aanbieden. Daarnaast kunt u zien welke woningen onlangs verhuurd zijn, zodat u een goede indruk krijgt van ons woningbezit.
  2. Wij hebben geen inschrijfmogelijkheid, iedereen kan direct reageren op een beschikbare woning.
  3. Als u het reactieformulier invult noteren wij u op de kandidatenlijst. Er worden drie ingelote kandidaten uitgenodigd voor een bezichtiging. Wanneer de woning leeg is nodigen wij 5 kandidaten uit. Zijn er naar aanleiding van de bezichtigingen meerdere geïnteresseerden? Dan wordt de woning toegewezen op basis van een willekeurige loting. Zie onze informatiepagina voor nadere informatie.
  4. Er is een minimale bruto inkomenseis welke afhankelijk is van de gezinssamenstelling. Voor een eenpersoonshuishouden geldt een minimaal belastbaar inkomen van €47.700,- bruto per jaar. Voor een meerpersoonshuishouden is dit €52.672,- bruto per jaar.
  5. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.
  6. Net als vrijwel elke huurwoning in Nederland betaalt u de huur per vooruitbetaling en via een verplichte automatische incasso.
  7. Wanneer u bij ons een woning gaat huren zullen wij geen borg of administratiekosten in rekening brengen.
  8. Wij kiezen er nadrukkelijk voor een langdurige en bestendige huurrelatie aan te gaan welke minimaal twaalf (12) maanden zal duren. Daarna zal de overeenkomst voor onbepaalde tijd worden voortgezet en is deze daarmee maandelijks opzegbaar.
  9. Formulieren voor zaken zoals het onderhouds-ABC en de algemene huurvoorwaarden vind u op onze pagina ”FAQ”.

Informatie over het aanbod van huurwoningen in Deventer

Naast woonruimte als appartementen, studio’s en maisonnettes in winkelstraten is er woningaanbod in de populaire middeleeuwse binnenstadswijk het Bergkwartier. Hier kunt u wonen op een steenworp afstand van de Brink, dat ook wel het mooiste stadsplein van Deventer wordt genoemd.

Hoewel er vragen van huurders komen over huurwoningen in onder andere Keizerslanden, Colmschate, de Vijfhoek of de Zandweerd, beperken wij ons tot woonruimte boven of naast winkels en kantoren in de gewilde binnenstad van Deventer.

Type huurwoningen in Deventer

Wij hebben verschillende types woningen in ons huuraanbod, het gaat hierbij vooral om huurwoningen in de vrije sector. Vaak zijn het 2-kamer of 3-kamer appartementen, studio’s en maisonnettes. In veel gevallen zijn het gezellige en sfeervolle woningen van voor de oorlog.

Heeft u nog vragen of wenst u informatie over woninghuur in Deventer? 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u hier contact met ons opnemen. Ons kantoor aan de Pontsteeg 33 is van maandag t/m donderdag geopend tot 12:30 uur. Telefonisch zijn wij op kantoortijdstippen bereikbaar via 0570 – 504 130. Het laatste nieuws over het huren van een woning of appartement via ons treft u ook op onze facebook pagina.

In aanbieding
Actueel aanbod

Grote Overstraat 29B

Bekijk aanbod
Direct contact

Een vraag?
Hulp nodig?

Neem contact
met ons op!

0570 - 504 130

Contact