Disclaimer

De informatie op deze website wordt door Wonen Boven Winkels Deventer met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de webpagina’s van Wonen Boven Winkels Deventer zijn links naar instellingen en organisaties opgenomen. Alle informatie is echter vrijblijvend, zodat aan de gegevens op de website geen rechten kunnen worden ontleend.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website van Wonen Boven Winkels Deventer berusten bij Wonen Boven Winkels Deventer. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Wonen Boven Winkels Deventer de informatie vermeld op de website te verveelvoudigen of openbaar te maken voor commercieel gebruik. Op de foto’s berusten auteursrechten en deze mogen niet gereproduceerd worden zonder toestemming van de auteur.

Via onze website kunt u onder meer reageren op woningen. Indien u van deze gelegenheid gebruik maakt, worden uw relevante persoonsgegevens door Wonen Boven Winkels Deventer geregistreerd. Wonen Boven Winkels Deventer heeft de verwerking van persoonsgegevens, conform de eisen van de wet, gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Met het opgeven van uw persoonlijke gegevens verleent u ons automatisch toestemming om deze persoonlijke gegevens te verwerken. Deze gegevens kunnen, ter ondersteuning van onze bedrijfsvoering, gedeeld worden met andere instellingen. Meer hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Beschikbaar
Actueel aanbod

Engestraat 13

Bekijk aanbod
Direct contact

Een vraag?
Hulp nodig?

Neem contact
met ons op!

0570 - 504 130

Contact